perjantai 8. elokuuta 2014

Kesän kuvailuja

Kesän aikana ei ole ehtinyt korjailemaan mitään, vaan olen keskittynyt kuvaamaan tämän hetkisellä kalustolla. 1D3 on ollut aktiivisessa käytössä ja on toiminut moitteetta. Yhdessä vanhassa talossa tuli myös vierailtua, muutaman kuvankin sieltä nappasin, mutta en oikein osannut sitä tiettyä pysähtynyttä aikaa vangitsemaan. Ehkä ensi kerralla sitten.





Muutamia kuvia kävin ottamassa Kalasääskistä järvellä, mutta ne olivat yleensä aika arkoja ja nousivat korkealle veneen ylle kaartelemaan.




Muutama kalareissu on tullut myös heitettyä kesän aikana ja sieltä on tullut kuvattua muutamia kalavideoita kännykällä. Kännykkänä minulla on Samsung S4 Active, jolla saa kohtuullista kuvaa myös veden alta. Avasin myös Instagramiin tilin, sieltä minut löytää myös, jos huvittaa seurailla. Tuonne olen lataillut kuvia vain kännykän välityksellä. Erikoisimpana otuksena kalareissuilla tuli nähtyä ahma. Ahma oli Ruunaankoskilla noin 4 aikaan aamusta ja se etsi ilmeisesti itselleen kalanperkeitä rannoilta. Muutaman kuvan ehdin siitäkin nappaamaan juuri auringon noustua. Kalareissuilla ei tule niin kuvailtua, yleensä keskityn perhosteluun ja kuvaan eri reissuilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti